The Sims 3

The Sims 3 1.3.67

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

The Sims 3, eindelijk op je iPhone

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is The Sims 3 Travel Adventures een goed alternatief. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Hetzelfde als originele versie
  • Verschillende karakters

TEGEN

  • Besturing soms lastig
  • Problemen opslaan progressie

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is The Sims 3 Travel Adventures een goed alternatief.

The Sims 3 is een populaire simulatiegame voor je iPhone. Je beheerst het leven van (computergegenereerde) mensen; de Sims.

Voor de volgers van de game serie is het meteen duidelijk; The Sims 3 zit vol vernieuwingen. Zo stap je deze keer je huis uit en ga je naar allerlei publieke plaatsen. Tevens breng je een bezoekje aan andere Sims en ontvang je feedback over wat ze van je vinden. Het verlaten van je woonruimte helpt je uiteraard ook om eenvoudiger een baan te vinden.

De Sim editor in The Sims 3 is uitermate gedetailleerd. Zo pas je zelfs de lengte van je wimpers aan. Verder bepaal je je kleding en welke meubels er in je huisje komen. Door genoeg geld in je professie te verdienen koop je later nog meer meubilair of decoraties. Deze zijn erg breekbaar en bovendien prijzig, waardoor je er flink voor moet sparen.

Je bestuurt de Sims met de richtingsknop van je telefoon. Dit gaat helaas vrij lastig; te vaak lopen ze de verkeerde kant op. Ook moet je goed opletten dat je progressie goed opgeslagen wordt. In een aantal gevallen ging dat mis en konden we weer opnieuw beginnen.

The Sims 3 is een populaire game op elk platform. Met je iPhone bestuur je nu jouw simmetjes op elk gewenst moment.

Meeste download Strategiespellen voor Iphone

Meer